Fornye abonnementet med en reserve-aktiveringskode

Hvis du har en ny aktiveringskode, kan du legge den til i programmet for å bruke den som reservekode. Når det gjeldende abonnementet utløper, aktiveres programmet automatisk med reserve-aktiveringskoden. På denne måten kan du sikre uavbrutt beskyttelse for enheten din.

Det finnes tilfeller der du ikke kan legge til en reserve-aktiveringskode.

Slik legger du til en reserve-aktiveringskode:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gå til delen Profil. Hvis enheten din er koblet til My Kaspersky-kontoen din, vises e-postadressen din her.
  3. Under abonnementsinformasjonen klikker du på de tre prikkene og velger Skriv inn aktiveringskode.
  4. Skriv inn aktiveringskoden i feltet og klikk på Lagre aktiveringskode.

Reserve-aktiveringskoden vises i vinduet Abonnementsdetaljer.

Hvis du skriver inn en reserve-aktiveringskode som ble utstedt for flere enheter, må du følge trinnene for å bruke reservekoden på alle enheter der du vil fornye abonnementet automatisk.

Det gjøres et forsøk på å aktivere og fullstendig bekrefte reservekoden når det gjeldende abonnementet utløper, eller hvis det gjeldende abonnementet fjernes fra enheten. Programmet bekrefter utløpsdatoen til reserve-aktiveringskoden, maksimalt antall enheter som abonnementet kan brukes på og kompatibiliteten til abonnementet med den installerte versjonen av programmet. Det kan være nødvendig å koble til My Kaspersky-kontoen din under aktivering av en reserve-aktiveringskode.

Hvis reserve-aktiveringskoden du legger til allerede er brukt på denne enheten, eller på en annen enhet, brukes datoen da programmet ble aktivert med denne koden for første gang som aktiveringsdato for fornyelse av abonnementet med reservekoden. Hvis du vil fornye abonnementet, legger du til en reserve-aktiveringskode som har en utløpsdato som er senere enn utløpsdatoen for abonnementet som brukes av programmet.

Hvis programmet ikke ble aktivert automatisk med en reserve-aktiveringskode, kan du aktivere det manuelt ved å klikke på Prøv på nytt-knappen. Hvis gjeldende abonnement er blokkert, kan du klikke på Aktiver nå for å aktivere programmet med en reserve-aktiveringskode.

Du kan også sende reserve-aktiveringskoden til enheter fra My Kaspersky-kontoen din. Se hjelpedelen for My Kaspersky for informasjon om hvordan du sender et abonnement til en enhet som er koblet til kontoen din.